sâmbătă, noiembrie 27

10 MARI SIBIENI. SĂPTĂMÂNA DECISIVĂ!

sâmbătă, noiembrie 27

Campania 10 MARI SIBIENI se încheie săptămâna viitoare!

Nu uitaţi să votaţi!

Votaţi GHEORGHE LAZĂR!


Pentru săptămâna viitoare, organizatorii campaniei, adică Răzvan Pop şi Tudor St. Popa, anunţă următoarele:

Urmează poate cea mai grea săptămână a campaniei noastre. De aceea vă rugăm să ne susţineţi şi ajutaţi în acţiunile noastre.

Astăzi, CSU Atlassib Sibiu, echipa nosatră de baschet, joacă cu CSM Bucureşti. Ajutaţi de CSU Fans, vom fi prezenţi începând cu orele 17.00 la Sala Polivalentă pentru a îi prezenta pe cei 10 MARI SIBIENI, fanilor de baschet, sibienilor. Vă aşteptăm alături de noi.


Luni, la orele 18.00, în Oldies Club, de pe strada Alexandru Papiu Ilarian, vom lansa site-ul www.marisibieni.ro. Avem onoarea de a îl avea printre noi pe unul dintre cei 10 MARI SIBIENI, pe dl. ION BESOIU. Acesta va discuta cu noi şi cu cei prezenţi la acea oră. De asemenea vom viziona şi ultimul său film dedicat Sibiului.

VĂ AŞTEPTĂM ÎNTR-UN NUMĂR CÂT MAI MARE ALĂTURI DE NOI ŞI DE ION BESOIU.

Marţi, ajutaţii fiind de Librăria Humanitas şi de supermarketul Carmolipm, vom impărţi cărţi în numele celor 10 MARI SIBIENI. Revenim cu mai multe detalii. Vă aşteptăm alături de noi.
Duminică, 5 decembrie, veţi putea urmări pe TV Eveniment, GALA MARILOR SIBIENI, în cadrul căreia vom anunţa cel mai mare sibian, aşa cum a fost ales de către voi, sibienii.

VĂ AŞTEPTĂM ALĂTURI DE NOI ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ!

P.S. Nu uitaţi să votaţi!!!

0 comentarii:

 
Opinii Juridice © 2008. Design by Pocket